Coral Estate Peter Parker wint een oranje lint

Gisteren hebben Gert en Alice in Hulshorst gesprongen. Deze wedstrijd zou eigenlijk in Hierden zijn, maar daar hadden ze de nieuwe bodem nog niet op orde. Vandaar dat er uitgeweken werd naar Hulshorst. Peter Parker liep super in het L springen en deze volbloed had zelfs de snelste tijd in de barrage. Alice had niet het idee dat ze snel reed maar alle afstanden waren mooi voorwaarts waardoor ze de snelste was. Goed voor een eerste prijs.
Coral Estate Vilart had een balk in de klasse L, daarna mocht hij nog een rondje M lopen. Hij heeft weer veel geleerd en had er goeie sprongen bij. Coral Estate Whizzard sprong de laatste van de driesprong naar beneden. Hij gaf Alice een zeer goed gevoel. Coral Estate Mitok en Coral Estate Bounty verlaagde de eerste hindernis. Deze stijlsprong was richting de kantine gebouwd en werd vaak naar beneden gesprongen. Al met al weer een hele leerzame zaterdagmiddag.

vlnr Peter Parker, Marcia, Alice haar vader (die ook een foutloze L ronde reed), Pingkan en ex werkneemster Gerda Bonestroo

hhvijfdecos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
De ruime binnenbak in Hulshorst

hhvijddecbak