De Bikkel in het Paard & Welzijn boek

Er is een prachtig boek gemaakt over Paard & Welzijn. Het gaat over voeding, huisvesting, omgang en verzorging, gezondheid, aankoop paard, vervoer enz. Het is erg duidelijk geschreven en er staan vele foto’s in.  Er wordt duidelijk gemaakt dat je meer kan doen met een paard dan alleen dressuur rijden. Bv aangespannen, voltige, mennen en western.
De eventing wordt ook genoemd en er staat een leuke foto in van de Bikkel. Deze inmiddels 20 jarige Coral Estate Royal Kiwi loopt tegenwoordig heerlijk in de wei in Putten. Met deze Bikkel reed Alice de viersterren wedstrijden van Badminton en Burghley foutloos. Hij liep ook in “99, ’01 en 2003 een EK uit. Alice heeft zeer veel respect voor hem en vind het leuk dat hij in het welzijnboek staat.

Irene van Seggelen springt met haar dressuurpaard incl. witte bandages, dressuurzadel en stang & trens bij ons de longeercirkel uit.

p&wzluckireneboek