Leerzame springrondjes

Zowel vrijdagmiddag als zaterdag heeft Alice springwedstrijden gereden. Vrijdagmiddag gingen Coral Estate Vilart, Coral Estate Whizzard en Coral Estate Mitok mee voor een M parcours in Kampen.De paarden sprongen fijn en Alice had een goed gevoel. Mitok liep foutloos en Whizzard had een balkje op de tweede van de dubbel. De Mosselweg is niet gestrooid en er ligt veel sneeuw, dus de heen- en terugweg  was een avontuur.
Zaterdag gingen we naar Wezep. Coral Estate Peter Parker liep een foutloos L parcours, in de barrage een foutje. Hiermee won deze fijne volbloed de 8e prijs. Hij is geplaatst voor de regiokampioenschappen op 13 feb. volgend jaar. De selecties waren vroeg dit jaar. Coral Estate Pepper mocht ook een L parcours lopen en daarna een M parcours. Hij verlaagde de eerste van de dubbel in de klasse M.
Gert reed Coral Estate Bounty in de klasse M. Hij sprong een balk bij een oxer. Mitok en Whizzard liepen beiden foutloos. Het was erg nuttig dat ze de dag ervoor nog in Kampen hadden gesprongen. Ze wonnen de vijfde en de zesde prijs. Marcia bleef met deze kou lekker thuis bij de kachel met Leida en Jantien. Pingkan en Tara gingen mee en Amber deed de rest op stal. Alles weer fijn voor elkaar dankzij de hulp van iedereen.

sturenkampenhanskewezeptara