Nog 961 dagen

De Olympische spelen van Londen 2012 lijken nog erg ver weg. Maar gisteren waren het nog 962 dagen, dus vandaag nog 961. De tijd vliegt. Op Papendal, waar ze de dagen keurig aftellen, waren gisteren weer fysieke trainingen onder leiding van Ruud Jacobs. Alice heeft daaraan deelgenomen en zal iedere maand trainen. Ze krijgt huiswerk, net zoals alle andere ruiters. Er is ook een sportmasseur aanwezig die de ruiters  behandeld. Tim Lips, Ellen Kloos, Annemiek Wieken en Anouk van Gerven waren er ook. De eventingsport was goed vertegenwoordigd.

Met haar sponsors Coral Estate, Anky, Cavalor, ACSI, Country Mill, Topfit Lelystad, Team Dutch HI5 en de paarden Coral Estate Mitok, Coral Estate Pepper, Coral Estate Plutos en Coral Estate Peter Parker gaat Alice er de komende jaren alles aan doen om het beste uit haar paarden te krijgen. De tijd zal het leren, maar de drive is er. En wie weet wat er allemaal op Alice haar pad komt. We leiden de paarden rustig op en zij zullen aangeven of ze naar Olympisch niveau toe groeien. We gaan ervoor!

De dierenarts, hoefsmid, familie en de medewerkers op stal dragen ook allemaal een steentje bij.

Zoals je op het bord ziet zijn de winterspelen over ruim twee maanden in Vancouver

papdec2papenddec1