De tijd vliegt

Gert en Alice waren gisteren 12,5 jaar getrouwd en dat hebben we gevierd. Wat gaat de tijd toch snel. We zijn zaterdagmiddag naar Bad Bentheim gereden en hadden daar een heerlijk hotel. We zijn er lekker uitgerust. Maandag gingen we op de terugweg even bij onze ex medewerker Tarik van Boggelen in Uelzen op de koffie. Dat was erg gezellig.
Aangezien collega eventingruiter Harm Snoeck ook vlak bij woont zijn we daar ook even langs geweest. Met dank aan Marcia en Amber voor de goede zorgen op stal en opa en oma Lozeman bedankt voor de goeie zorgen voor Leida en Jantien.

Al weer 12,5 jaar geleden, leuk feest in onze binnenbak

trouwdans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Net over de grens bij Enschede en een compleet andere wereld

badb1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de koffie bij Tarik en zijn vader

badb2