Werken met specialisten

Het niveau van de eventingsport gaat nog ieder jaar omhoog. Allround zijn is al lang niet meer goed genoeg. Je moet kunnen pieken in drie onderdelen. Nederland is erg goed in dressuur en springen. Anky won driemaal acher elkaar Olympisch dressuur goud. Sydney 2000, Athene 2004 en HongKong 2008. Alice heeft al enkele malen bij Anky getraind en dat beviel erg goed.
In het springen is Nederland regerend wereldkampioen  (Aken 2006) en won het Nederlands team onder leiding van bondscoach Rob Ehrens goud op het EK in 2007. Alice heeft vorig jaar een aantal malen bij Rob getraind. Hoe hoger je komt in welke sport dan ook , hoe meer het gaat om de details. Daarom is het erg belangrijk om met specialisten te werken.

Vorige week kwam er erg goed nieuws, zowel Anky als Rob gaan de A en B kaders van de eventing met enige regelmaat helpen. Wij zijn daar erg blij mee. Het zou geweldig zijn als Nederland ook in de eventingsport leuke dingen kan gaan doen als team. Alice blijft doortrainen met behulp van deze specialisten. Stilstand is achteruitgang!

Coral Estate Pepper is deze week meegeweest naar Rob Ehrens, hier in actie in Breda CIC** bij de waterinsprong.

pepsitebredaarnd