Home sweet home

Vandaag gingen Alice en Marcia met vier jonge paarden, een pony, Leida en Jantien naar de Donkeresteeg in Putten. Hier is Alice geboren. Alice haar ouders en haar broer Henk Jan wonen er. Het voormalig koeienbedrijf is een super mooi paardenbedrijf geworden.

Alice is er opgegroeid en heeft er ruim 25 jaar met heel veel plezier gewoond. Het is daarom heel bijzonder om er te trainen. Zeker als er twee dochters en een pony meegaan. De paarden gingen fijn en hebben erg veel geleerd. Leida vond het ook heel stoer dat Boyke meemocht. Zijn paspoort werd als eerste in de vrachtwagen gelegd door Leida zelf. Haar vorige pony Pipo mocht nl nooit mee omdat hij geen paspoort had en dat was mooi makkelijk………..

Jantien wordt in april pas twee jaar, maar zit graag op Boyke. Nu al in de verlichte zit want we doen terreintraining!

Jantiendst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leida in de omgetoverde koeienstal wat nu binnenbak is. De oude mestsilo heeft een nieuwe functie als trainingsmolen. Aan de binnenkant is een longeercirkel gemaakt. Ideaal.

leidadst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s maken terwijl Alice op Peter Parker zit. Gaat prima. De oude schaapskooi die rechts van de weg stond is verplaatst………

schdst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

……..deze staat nu aan de andere kant van de weg. Marcia reed onze Amarillo, deze nuchtere Kreator ging fijn.

marcidst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vision van Gerard Roeper uit Texel vond het ook leuk

aaavis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oma Lozeman met haar kleindochters.

omadst