Jarige Job

Vandaag werd onze medewerkster Marcia Dominicus 19 jaar! Gefeliciteerd namens ons allemaal!

Claire, Marcia haar moeder, kwam vanuit Stompwijk haar verrassen met een bezoekje en natuurlijk kadootjes.
Marcia gaat in Markelo haar B SGW debuut maken met “de Kreator”. We hebben dit paard als veulen gekocht en hij wordt vijf dit jaar. Marcia zal hem dus zijn eerste wedstrijd ervaring geven. We hadden nog steeds geen wedstrijdnaam die begon met een A voor hem. Nadat Gert terug kwam uit Texas wisten we het…..Amarillo. Dat is een plaats in Texas en het lijkt op het topeventingpaard Tamarillo van William Fox Pitt.
Deze Tamarillo won de zware 4* wedstrijd van Badminton in 2004 en werd in 2002 en in 2005 tweede. Ook zat hij in het bronzen WK team in Jerez (2002) en in het zilveren WK team van Aken (2006). In 2008 won hij de 4* wedstrijd van Burghley.

Als onze Amarillo nog maar de helft gaat presteren zijn we al blij. Het is in ieder geval een erg leuk paard om mee te werken.

Jarige Marcia vandaag op het kavelpad met Amarillo

amarillo