Zaterdag 13 maart de eerste oefencross

Zoals het nu lijkt gaat de oefencross as zaterdag door. De weersvoorspellingen zijn goed. Zaterdag schijnt de zon en is er weinig wind (hopen we).

We doen ook een paar groepslessen as zaterdag. In de groep van 15 uur is nog plaats. Wilt u meedoen, mail even naar info@naber-lozeman.nl. Helaas zijn de bomen nog kaal, maar dat is niet anders, over een paar weken is het weer mooi groen. De frietkraam zal open zijn, dus dineren aan de Mosselweg in de gezonde buitenlucht is mogelijk.

Voor de trouwe deelnemers en mensen met meerdere paarden doen we een actie. 3x betalen  = 4x meedoen. U betaald vooraf 45 euro en wij houden de strippenkaart bij voor de 4 starts. Deze kunt u het hele seizoen 2010 gebruiken.

mrton2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marieke van Velzen uit Lelystad vorig jaar maart zonder zadel en hoofdstel de waterbak in en uit

marnosadl2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

marnosadl4