Alice ambassadeur voor de gemeente Dronten

Alice werd een aantal weken geleden gevraagd of ze ambassadeur voor de gemeente Dronten wilde worden. Samen met 15 andere mensen uit Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant vertegenwoordigen ze diverse aspecten van de gemeente. Alice vertegenwoordigd de sport. Recreatie, wonen, leren, werken enz worden op deze manier gepromoot. Dronten wil met deze campagne meer bekendheid krijgen. Morgen is er in theater de Meerpaal een wooninfo en tuinenmarkt. Verschillende ambassadeurs zullen daarbij aanwezig zijn. Alice helaas niet want ze heeft op zaterdag andere bezigheden. Alice vindt het een eer dat ze is gevraagd om Dronten te promoten. Coral Estate Whizzard is samen met Alice fotomodel.

ambasDrontensite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ambugdronten