Leerzaam weekend in Compiegne

Gert kwam afgelopen weekend aan de start in het Franse Compiegne. Deze CCI** kende een sterk deelnemersveld, in totaal deden er 95 mee. Coral Estate Bounty kreeg tijdens de dressuur 62,6 strafpunten, de cross ging goed. Hij liep foutloos. Omdat Coral Estate Bounty nog niet erg ervaren is op dit nivo reed Gert niet te hard. Hierdoor kregen ze 30 tijdfouten. Het springen na de cross in een grote piste was ook  nieuw voor Bounty. Hindernis drie werd verlaagd en er vielen twee balken in de driesprong. Hiermee kwamen Gert en Bounty op de 53e plaats. Al met al een heel leerzaam weekend en de CCI** kwalificatie is binnen! Nederlands kampioen Ellen Kloos werd knap vierde en Tim Lips werd zevende.

aaadres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerste watercombinatie, twee schuine huisjes

aaaa1ewater

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leida vermaakte zich met Remy en Thierry van Reine

aaarent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op een groot videoscherm was de cross goed te volgen

aaavideo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De tweede watercombinatie, schuin eruit over een stijlsprong, geen probleem voor Bounty

aaa2ewater

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aaaabount

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Springen in de prachtige piste, op de voorgrond de een na laatste cross hindernis, het hertje.

aaaspr