Operatie voor Peter Parker

Soms zit het mee en soms zit het tegen. Peter Parker had een wrat tussen zijn achterbenen. Deze leek rustig en hij had er geen last van. Maar sinds enkele dagen groeide de wrat. Woensdag kwam er bloed uit. Woensdagavond heeft Gert Peter Parker naar de kliniek gebracht in Vinkega. Albert van Unen heeft hem gisteren geopereerd. Vandaag is hij opgehaald en staat hij gelukkig weer super fris op stal.

Het is jammer dat hij nu enkele weken uit de running is want Alice had hem fijn aan het lopen. Eigenlijk zou hij as weekend in Waregem zijn eerste Z lopen. Maar met een groter wordende wrat is het niet fijn lopen. We hopen dat hij goed hersteld. Marielle Vogelaar was zo aardig om hem even op te halen, waarvoor grote dank!

Woensdag 14 april

os13-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 16 april

Osbil16