Weer naar SGW Markelo

Vandaag ging Alice nogmaals naar Markelo, nu voor de klasse L en M. Coral Estate Whizzard liep een fijne dressuurproef in de klasse L. Hij sprong foutloos, crosste foutloos en won hiermee de derde prijs. Hij is nu klaar om M te lopen.
Coral Estate Mitok was mee om te trainen. Alice reed een fijne dressuurproef met hem in de klasse M, dit was goed voor een vierde plaats. Alice heeft hem verder niet gestart. Het was leerzaam voor hem om alleen een dressuurproef te lopen. Over twee weken mag hij mee naar Waregem, daar kan hij weer een cross lopen.
Peter Parker van Yvonne Koornstra en Ramon van Reine is de afgelopen winter goed vooruit gegaan. Hij won de dressuur, sprong foutloos en crosste heel simpel nul. Dit was goed voor de overwinning! Hij heeft nu ervaring genoeg om Z te gaan lopen.
Al met al een hele gezellige en relaxte dag.

Coral Estate Whizzard in actie

markhans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Long time friend Marie Jose Mook (midden) was over uit Zuid Africa. Ze kwam gezellig even kijken met Marit (links). Marie Jose ging in 1987 al met Alice mee naar het EK junioren in Pratoni. Marie Jose kwam veel bekenden tegen en het was erg leuk dat ze er was. Alberdina ging weer trouw mee en Mitok vond het allemaal wel prima.

markmeiden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leerzaam water, van de bult af en gaan. Peter Parker deed het goed

markoswater

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twee smalle paddestoelen achter elkaar……….niet makkelijk! Met dank aan Carrie Breunis voor deze actiefoto van Peter Parker

MarkeOscar