Coral Estate Mitok wint de derde prijs in Dijon, CCI**

Met een zeer goed gevoel is Alice thuis gekomen uit het Franse Dijon. Zowel Coral Estate Pepper van Ramon van Reine als Coral Estate Mitok liepen een goede wedstrijd. Voor Pepper was de stap van Chaam naar Dijon erg groot. Helaas zijn er weinig CCI**, dus besloot Alice  Pepper toch mee te nemen.
In de maand april was Pepper niet helemaal fit, dus hij had wat trainingsachterstand. De dressuur kon beter, -58. In de cross ging hij als een speer en rende makkelijk de heuvels op en af. De cross was erg lastig met 7 keer een a,b, c combinatie.
Bij combinatie nr 14, een oxer, daarna een wending, een tonnetje en dan een sunkenroad in ging het mis. Alice en Pepper gingen iets te snel richting de ton waardoor Pepper het niet overzag en de ton niet meer kon springen. Helaas!
Verder ging hij top. De volgende dag was hij super op zijn benen maar voelde wel iets stijf in de rug. Dat kan ook niet anders. Hindernis 2 en 9b werden verlaagd. Hiermee kwam Pepper op een 14e plaats en de kwalificatie voor CCI** is binnen.

Coral Estate Mitok komt nu goed in zijn wedstrijdritme. Een fijne dressuurproef, -53. In de cross ging hij foutloos en liep 20 seconden over de tijd. Alice moest er hard aan werken maar hij reageerde goed op Alice haar hulpen. Het scheelde dat Alice de cross met Pepper al had gereden. De volgende dag sprong hij foutloos en won hiermee de derde prijs. Het was erg leuk om in het buitenland weer op een podium te staan.

Er volgen later meer actie foto’s

Pepper springt top het water in, wat een fijn cross paard!

dijonwaterpep

Mitok goed over 16c

aaamitokdijon