Gezellig dagje in Hattem

Tweede pinksterdag is het traditionele concours in Hattem. Het is een leerzaam concours met een grote kermis, dus een leuk dagje uit voor het hele gezin. Alice reed met Coral Estate Pepper in de klasse M. Hij had een balk op hindernis 4, een oxer. Daarna was het jacht in de andere ring. Daar won hij de negende prijs. Een goede voorbereiding voor Dijon volgend weekend.
Ook Mitok mag morgen mee naar Dijon. Hij liep in de klasse Z. Op weg naar het losrijterrein kwamen we langs de kermis en Mitok werd daar een beetje wild van. Daarna moest Alice even parcours lopen. Gelukkig hield collega eventingruiter Harm Snoeck hem goed vast want hij deed gevaarlijk. Wat een aap!
Hij was niet echt meer ontspannen te krijgen tijdens het losrijden. In de ring sprong hij een balk op hindernis 4 en 6. Daarna ging het beter en kwam er weer wat rust.
Coral Estate Bounty had de cross van Vrouwenpolder nog aardig in zijn hoofd en ook hij sprong een paar keer te laag in de Z. Allemaal leermomenten.

Peter Parker was weer voor de eerste keer mee sinds zijn operatie aan het gezwel tussen zijn achterbenen. Deze fijne volbloed deed het super en liep dubbel nul in de klasse L. Hiermee won hij de tweede prijs en een startbewijs voor Outdoor Gelderland. Al met al een superdag met mooi weer.

Morgen vertrekt Alice met Coral Estate Mitok en Pepper naar Dijon, voor een CCI**. Justus Valk en zijn paard gaan ook mee. Op onderstaande link de site van Dijon.

http://www.etrierdebourgogne.fr/cci2010

Coral Estate Mitok weer relaxed bij de vrachtwagen. Marcia en Nathalia hebben goed geholpen.

aahatem1

De zusjes Leida en Jantien

aahattem2

Leida vond de draaimolen geweldig

aahattem3

Met papa in het spookhuis, op de achtergrond de paarden

aahattem4

Peter Parker snel in de barrage, de volgende deelnemer al in de ring

aahattem5

Gert ging heel sportief op de fiets naar huis

aahattem6