Leerzame oefenrondjes vrijdag en zaterdag

Vrijdag was er een oefencross. Er kwamen weer veel nieuwe mensen en je zag duidelijk dat het tweede rondje een stuk beter ging. Oefening baart kunst! De zon scheen en er was weinig wind, dus wat willen we nog meer.

De groepslessen waren ook weer leuk, dus iedereen blij!

Zaterdag kwamen er zes groepen, deze lessen werden georganiseerd door “eventing Oost Nederland”. Gert en Alice hielpen vier groepen en Jan Oortveld deed er twee. Al deze combinaties reden aan het einde van de les de oefencross. We hebben veel blijde gezichten gezien!

Nina Hut kwam vrijdag gezellig helpen en heeft leuke foto’s gemaakt. Zaterdagmorgen trainde ze haar Binkie en daarna vertrok ze weer richting Assen. Haar foto’s zijn op de onderstaande link te bekijken. Nina bedankt!

http://picasaweb.google.com/108250546394052025963/OefencrossMei2010?feat=directlink

Gerard Roeper was gezellig een dagje uit met zijn vrouw. Ze wonen op Texel dus moesten zelfs varen om op de oefencross te komen. Zijn Vision heeft een aantal weken in training gestaan in Biddinghuizen. Hij deed het goed voor zijn 67 jarige baasje.

aamei2site

aamei1site

Gert stapt even voor met zijn Bounty

aamei3

 

Carmen Boertjes met haar leuke Kreator

aamei4

 

Losrijden, gelukkig is het weer allemaal mooi groen geworden de afgelopen weken

aamei5

aamei6

Nicole Jansen en Gitte Lont

aamei7

Jantien rent naar mama toe…….

aamei8

Carmen Holtslag met haar nieuwe paard

aamei9

Gert met “zijn” groepsles

aamei10

aamei11