Leida 5 jaar geworden

De tijd vliegt, Leida werd gisteren alweer 5 jaar. Dat moest gevierd worden, alle meisjes en een paar jongens uit de klas, buurkinderen, familie en vrienden, dus dolle pret. Gelukkig was het mooi weer en is er ruimte genoeg. Er liepen wel meer dan 20 kinderen rond en die maakte veel lawaai.
Gelukkig hebben we geen buren dichtbij, dus ze konden zich lekker uitleven op de boerderie.

De frietkraam van de oefencross kwam op het erf staan zodat iedereen een patatje kon eten. Na een frietje en een ijsje werden ze thuis gebracht. Een hele nieuwe ervaring zo’n kinderfeestje! Leida vond het geweldig en ze heeft veel leuke kadootjes gehad. Allemaal bedankt!

Een nieuwe fiets (via Marktplaats) van papa en mama en een Mega Mindy pak van de meiden van stal, Leida haar dag kon al niet meer stuk.

jarig1

 

Op de stoel staan hoort erbij

jairg2

jarig3

 

De buurmannen Berghuis aan de friet

jarig4

 

 De tweeling van Alice haar zus Janneke doet het super, Eva en Doris vonden het gezellig op het feestje van hun grote nicht.

jarig5