Ruud Jacobs zelf te paard

Personal trainer Ruud Jacobs begeleidt al jaren topruiters bij hun fysieke training. Hij werkt aan coordinatie, balans, stabiliteit, conditie, concentratie en de prestatie. Alice gaat iedere maand trainen op Papendal en wordt dan van 16 uur tot 19 uur aangepakt.
Tijdens deze mei vakantie kwam Ruud langs met zijn 5 jarige dochter Megan. Alice vond dat hij zelf ook maar eens te paard moest. Hij had nl nog nooit op een paard gezeten.  Ruud vond dat ook een goed idee. Hij heeft zelfs een klein stukje gedraaft op onze Amarillo. Onze nuchtere Kreator wilde deze onervaren ruiter wel meenemen. Megan mocht op Boyke.

Voor meer info over Ruud: www.jscsport.nl of www.fittepaard.nl

ruudmegan

 

Marcia Amarillo vasthouden en Alice hield Ruud in het zadel tijdens de draf.

ruudlichtrsite