Succes in Radolfzell

Woensdagmorgen vertrok Alice om 3 uur vanaf manege de Roosberg in Bavel. Daar werden de paarden van Pien Ullings en Loes van Gils ingeladen, inclusief spullen, amazones, moeders en pa van Gils. De ruim 700 km verliepen super en woensdagmiddag kwamen we aan in het prachtige Radolfzell.

Coral Estate Mitok liep een fijne dressuurproef. De keertwendingen konden beter en bij een schouderbinnenwaarts verkantelde hij iets. -46,1 was de score wat goed was voor een 11e plaats in de CIC**. Er waren 76 starters in deze rubriek. Alice was erg tevreden. Hij ging al een stuk beter dan in Waregem. Oefening baart kunst.

Vrijdagmiddag begon het helaas te regenen en zondagavond regende het nog. Dat was erg jammer. Toen Alice moest crossen zaterdag om 17:56 als een van de laatste, kwam het hemelwater met bakken naar beneden. Het was lang geleden dat Alice in zulk slecht weer een cross heeft gereden. De bodem werd er ook niet beter van want er waren al ruim 140 combinaties rondgegaan.
Alice haar doel was nul rijden en Mitok heel houden. Dus een paar lange wegen gereden en niet te dol gedaan. Mitok gaf Alice een goed gevoel en liep een foutloze cross. Ze kreeg 19 tijdfouten waardoor ze naar de 24e plaats zakte. Maar dat mocht de pret niet drukken.
Hij startte heel relaxed en Alice had veel controle. Het gevoel was goed.
Zaterdagavond was het erg gezellig met optredens van de Zingende Hoefsmid.
Zondag was de veterinaire keuring geen probleem. Mitok sprong een fijn foutloos springparcours. Hierdoor wonnen ze de 17e prijs. De kwalificatie om een lange 2* te rijden is binnen.

Reisgenote Pien Ullings deed het super in de CIC* door 5e te worden. Loes ging ook goed en werd 20e. Zondagavond reden we weer via Bavel naar Biddinghuizen en om half 7 vanmorgen was Alice weer thuis.

Zondag deden Alice haar Rabotalenten leerlingen het ook goed in Castenray. Renske Kroeze won de Z, Kelly Jefferson de M en Emma Laarkamp de M pony’s. Ga zo door meiden!

Het prachtige hoofdterrein met de superbodem. Daar waren we zondag erg blij mee.

b1site

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

b2site

 

 

Donderdagavond, nog mooi weer, gezellig de BBQ aan met wel 35 Nederlanders.

b5site

 

Pien en Loes vonden het ook erg lekker

pienloes

 

Twee dagen later, modder……………..

b6site

 

Beste beentje voor bij de dressuur

dresrad

 

Mitok maakte de regen en modder niet veel uit.

1site

2site

a1site

 

Voetjes van de vloer!

a2site

a3site

a4site

a5site

a6site

a7site

 

a8site

a9site