Dagje Luhmuhlen

Om 5 uur s’ ochtends vertrokken Gert, Alice, Leida, Marcia en Alberdina zaterdag naar het Duitse Luhmuhlen. Om half 9 waren we op het wedstrijdterrein. Opa en oma Lozeman waren daar met de camper. Leida kon daar nog even slapen. Wij gingen de cross lopen voordat deze begon.

Het was een geweldige cross. De viersterren was makkelijker dan vorig jaar, maar dacht mocht ook wel. Vorig jaar was het een beetje te dol. De driesterren zag er ook gaaf uit. Helaas kon Alice deze cross niet rijden. We trainen fijn door en hopen volgend jaar aan de start te staan. In juni is er een CIC*** en een CCI****. In augustus zal het EK verreden worden.

Raf reed een goede foutloze viersterren. Madeleine, Ellen en Anouk gingen ook nul rond in de driester. Concrex Oncarlos en Tim hadden even een communicatie stoornis bij hindernis 6c. Verder gingen ze top rond na meer dan een jaar pauze.

Het was een super leuke dag en om 11 ‘s avonds waren we thuis. Amber en Lotte bedankt voor het runnen van de stal en Bertien bedankt voor het oppassen op onze Jantien!

Ellen Kloos over 6c, de smalle na de coffin

luhmu2

Tim goed over sprong 7

luhtimsloot

Tim ook goed door de watercombinatie

luhtimwater

Een speeltent met optredens voor kinderen, geweldig. Leida had de hele dag lol!

luhmu1

De viersterren sprongen zijn nu nog hoger en breeder als Leida ernaast staat.

luhmu3