Nieuwe 5 jarige aanwinsten

Sinds eind april staat er een leuke Quattro op stal. Deze 5 jarige schimmelruin kwamen we tegen bij Han van Blokland in Abcoude. Hij komt uit een Gagson Wimborn (Gag xx) x Rigoletto (Ramzes x). We hebben deze Alert een paar weken op proef gehad. Hij was nog erg groen. Alert ontwikkelde zich super. Gert en Alice hebben deze na een uitgebreide keuring gekocht. Heel bijzonder is het dat deze Alert is gefokt door Herman Schipper. Deze vriend van Gert is helaas twee jaar geleden aan kanker overleden. Veel te vroeg! Bijzonder om zijn fokproduk nu op stal te hebben………

Coral Estate Arriba is ook 5 jaar en al helemaal spierwit. Deze merrie van Casantos (Cantos x Cassini) x B.Raimond (Ramzes x) x Ishan xx zagen we bij Jos en Trudi Houwen. Coral Estate heeft deze mooie witte aangekocht. Heel bijzonder dat de beide schimmels Ramzes x bloed voeren. De B. Raimond mama van Arriba is al 25 jaar en weer drachtig. Ze was dus 20 jaar toen Arriba ter wereld kwam.

Alice hoopt met beiden paarden deel te nemen aan de 5 jarige competitie in Ermelo op 16 augustus.

Alert

alertstaandsite

Tijdens de training in Ede

AlertEdewatersite

B debuut in Oudkarspel vorige week

AlertOudKarspel

Coral Estate Arriba

arribastaandsite

 

ArribaOudK