Springen in Soest

Op woensdag zijn er vaak springwedstrijden bij Johan Laseur in Soest. Afgelopen woensdag heeft Alice deelgenomen. Coral Estate Whizzard liep een fijne M ronde met een foutje op hindernis 7, een oxer. Hij wordt steeds relaxter in de ring en gaf Alice een supergevoel.
Coral Estate Pepper liep fijn foutloos in deze M klasse. In de barrage had hij de snelste tijd, maar helaas een balk.
Coral Estate Mitok mocht een Z parcours lopen. Hij sprong geweldig, alleen loerde hij erg bij hindernis 3, dit was een oxer met twee kleine ronde sloten eronder. Hierdoor kreeg hij een balk. Verder sprong hij geweldig. Het was een erg nuttige middag.

Lotte ging mee om te helpen, ze had geluk want stiften draaien was niet nodig want Johan heeft superbodems liggen.

soest1

De Australische Wendy Schaeffer is in Nederland. Ze heeft haar paard bij Alice haar broer Henk Jan staan. Ze kwam even kijken met Alice haar vader. Wendy reed in 1994 de WK eventing in Den Haag met haar snelle volbloed Sunburst. Ze was toen 1 van de 3 deelnemers die binnen de tijd crosste. Helaas had ze een weigering op de muur in het water anders had ze brons gewonnen, nu werd ze nog heel knap 16e.

In Atlanta op de Olympische spelen reed ze mee in het Australische team. Ze stond toen eerste bij de teamwedstrijd en won met haar land de gouden medaille. Nu wil ze graag in het springteam komen. Ze gaat wat wedstrijden in Europa rijden en haar doel is Kentucky. Wij wensen haar succes. Hier staat ze bij Coral Estate Whizzard.

soest2