CCI* Renswoude een succes

Zowel voor de organistatie als voor Alice was het CCI* van Renswoude een succes! Geweldig wat Gert Boonzaayer en zijn team gepresteerd hebben. In een korte tijd hebben ze een super internationale wedstrijd uit de grond gestampt. Complimenten!

Alice nam deel met Peter Parker van Ramon van Reine en Yvonne Koornstra. Deze volbloed liep een fijne dressuurproef, -48,1 wat goed was voor een gedeelde 5e plaats. Donderdagmorgen was er vroeg gelegenheid om rond de ring te stappen. Peter Parker kon alles rustig bekijken en vertrouwde het.
In de cross liep deze snelle volbloed super. Alice reed rustig de lastige combinatie 5ab en c, wat hij keurig in een lijn op drie galopsprongen deed. De volgende dag voelde hij fit en sprong foutloos. Hiermee eindigde Peter Parker op zijn dressuurscore wat goed was voor een keurige 5e prijs van de 68 deelnemers.

Coral Estate Whizzard maakte zijn 1 ster debuut. Na vijf fijne M crossen met vier keer een top drie klassering dacht Alice dat Whizzard wel klaar zou zijn voor een 1 ster. Ze had gelijk want hij deed het super. -51 na dressuur, foutloos en 5 seconden te langzaam in de cross en een balk met springen op 7b. Dit was goed voor een 15e prijs! Alice was trots op hem.

Arie de Vroet van www.evenementenfoto.com heeft prachtige foto’s gemaakt, waarvoor zeer veel dank! Voor meer mooie foto’s zie zijn site.

Neeltje maakte de springfoto’s waarvoor ook veel dank. Veel kijkplezier.

Coral Estate Whizzard voor het eerst in een grote ring.

rw1Whizdres

De stallen waren perfect in een prachtige open tent.

rw2stal

Peter Parker doet goed zijn best

Ozafsprong

Ozwater1

Ozwater2

Coral Estate Whizzard in actie

whizafsprong

Whizheginwater

Whizwater2

Whizwater4

Muriel Schrijver maakte deze plaatjes

RWhizhegsite

De mooie hindernis 17, een zadel van echt leer. Prachtig!

Whizzard17site

De tweejarige Jantien wil thuis ook altijd een helm op en een bodyprotector aan, dus toen mama alles uit en af deed aan de finish was er geen houden meer aan………

Jantienadfinishsite

Alberdina en Marcia hebben weer goed geholpen en de paarden waren deftig voor de keuring zondagmorgen.

rwkeuring

Coral Estate Whizzard

rwwhizspr

Peter Parker

rwozziespr

De Belgische Karin Donkers won de wedstrijd voor Margo van Nijnatten met haar geweldige Watch Out. Derde werd Elaine Pen met haar dappere pony Starlight’s Rondeel. Lara de Liedekerke werd vierde en Alice vijfde.

rwprijsuitr