Goed voorbereid naar Nokere

De vijftienjarige Sanne de Jong uit Aalsmeer is sinds afgelopen maandag met twee paarden in de polder. Ze heeft op stal geholpen een haar eigen paarden getraind. Gisterenmiddag is ze met Gert en haar moeder Jantien naar het Belgische Nokere vertrokken.
Gert rijdt Coral Estate Bounty in de klasse Z. Deze klasse staat gelijk aan twee sterren in Nederland. Alice gaat over twee weken naar het Zweedse Malmo met Coral Estate Mitok en Coral Estate Pepper om 3* te rijden, dus blijft ze thuis om deze paarden door te trainen en de rest……

In Helvoirt zullen Gert en Alice weer samen aan de start verschijnen, wel zo gezellig.
Sanne rijdt Melvin en O’ prospect. Deze veertienjarige O’prospect is van Madeleine Brugman geweest en heeft met Madeleine al de nodige ervaring. Wij wensen hun allemaal een fijne wedstrijd.

Sanne op haar O’prospect, Concorde x Mytens xx

Sannesite