Oefenen in Maarsbergen

Op de snikhete vrijdagmiddag ging Alice naar Maarsbergen met haar twee 5 jarige schimmels om de oefencross te rijden. Het was de moeite waard, want het was erg leerzaam. Coral Estate Arriba sprong foutloos. In de cross ging ze super. Het water vond ze nog een beetje eng, maar dat leert ze wel. Alice draaide nog een keer uit het water om er daarna weer in te draven. Dat is het fijne van een oefencross.

Coral Estate Alert had een balkje tijdens het springen. De jury was inmiddels voetbal aan het kijken, maar dat mocht de pret niet drukken. Door het hete weer en de voetbal waren er erg veel afmeldingen. Jammer voor de organistatie. Alert ging super in de cross en vond het geweldig.

Wij danken Arie de Vroet van www.evenementenfoto.com weer voor zijn mooie plaatjes.

Lotte en Coral Estate Arriba. Lotte deed het super in de hitte.

mbv1

Buurmeisje Carmen Holtslag ging gezellig mee. Haar tienjarige Dutch Capitol X Saluut komt uit dezelfde moeder als Roosje Embrechts van Iris Peemen. Deze Roosje heeft vorig jaar een foutloos EK gelopen bij de senioren in Fontainebleau. Ze hebben beiden Cirosa, de Saluut x Cobbler’s Tread xx als mama.

Carmen reed een goed springparcours en kwam blij over de finish van de cross.

mbvr2

Coral Estate Arriba over hindernis drie

mbvrArridrie

mbvrarribatafel

Coral Estate Alert over het bankje

mb4alert