Weer een tweede prijs voor Coral Estate Whizzard

Zaterdag gingen Alice en medewerkster Marcia naar Maarsbergen. Marcia reed met onze Amarillo in de klasse L. Een fijne dressuurproef, -59. Het ging beter als de vorige keer toen ze -49 had. Maar dat is dressuur, soms (niet vaak) krijg je teveel punten en soms te weinig. Marcia had een balk tijdens het springen op de tweede van de dubbel.
In de cross gingen ze goed tot de laatste dubbel onder een dakje. Ze kregen geen fijne afstand en Amarillo kon de tweede niet meer springen. De tweede keer ging het prima. Marcia en Amarillo zijn een ervaring rijker.

Alice reed Coral Estate Whizzard in de klasse M. Tijdens de dressuur kregen ze -50,5, dit was goed voor een 5e plaats. Alice wilde gaan losrijden voor het springen toen het ineens erg hard begon te onweren. De wedstrijd werd een half uur stil gelegd. Dit was een goede beslissing van de organisatie.
Tijdens het springen werd hindernis 3 verlaagd. In de cross ging Whizzard super. Hiermee won hij een tweede prijs. In Waregem tweede, Oudkarspel derde en in Vlietland tweede. Hij ontwikkeld zich super. In Renswoude mag Whizzard zijn 1* debuut maken, hij is er klaar voor.

Stien Ullings en Neeltje worden weer bedankt voor hun foto’s.

Amber gaat nooit mee want ze zorgt altijd dat op zaterdag de stal draaiende blijft. Dit keer was Lotte thuis zodat Amber alles ook een keer live kon zien.

mbza1

De dressuurringen lagen er super bij

mbza2

Coral Estate Whizzard gaat steeds fijner lopen en staat al keurig stil in de ring.

mbza2a

Marcia en Amarillo in actie

mbza3

mbza4

mbza5