Coral Estate Arriba tweede tijdens het 5 jarige kampioenschap

Maandag is Coral Estate Arriba tweede geworden tijdens het 5 jarige KWPN/KNHS kampioenschap voor eventingpaarden. Deze talentvolle witte merrie van Casantos x B.Raimond kreeg 46 punten in het terrein en had daarmee de hoogste score van de dag.

Concrex Akarlos en Tim Lips wonnen de wedstrijd met 1,4 punt voorsprong. Deze Corland komt uit dezelfde moeder als Tim zijn toppaard Oncarlos.

De vos Coral Estate Ayo, Timeless x Suprieur werd vierde. Hij had helaas een balk op hindernis 1 tijdens het springen.

Coral Estate Alert, Quatro x Gagson Wimborn kreeg de hoogste cijfers voor de galop in het terrein. Na de dressuur stond deze losse donkere schimmel op een tweede plaats. Alert is nog groen en tijdens het springen viel er een balk op de laatste en in het terrein kon Alice een keer de bocht niet halen waardoor er ook 5 punten afgetrokken werden. Hierdoor kwamen we op een 9e plaats terecht.

Alice had een goed gevoel over deze fijne 5 jarige paarden. Helaas kon onze 5 jarige Amarillo niet meedoen. Deze Kreator xx heeft geen KWPN papier. Hij staat bij Zangersheide geregistreerd.

Oma Lozeman nam Jantien mee naar Ermelo en Alice haar vader, die om half 6 in de ochtend thuis vanuit Zweden met de vrachtwagen, ging met Alice mee, zodat er in Ermelo weer “omgeruild” kon worden. Leida kwam in de middag met Gert zijn ouders naar Ermelo. Zonder de steun van ouders, schoonouders, vrienden, medewerkers en Coral Estate zou Alice dit nooit kunnen doen. Dank jullie wel allemaal!

Alberdina (rechts) had ze zondagavond gevlochten en ging gelukkig mee om te helpen. Marlou en Joanne (links) hielpen ook super, want alles was snel achter elkaar.

5jr1

Losrijden van Coral Estate Ayo

axelsite

Coral Estate Ayo in het terrein

ermelo2

axel2site

Coral Estate Arriba

arribasite

ermelo3

Coral Estate Alert

ermelo5

ermelo4

Coral Estate Alert mocht de prijzen in ontvangst nemen, de andere stonden al op de vrachtwagen.

ermelo6