Coral Estate Bounty tweede in Nokere!

Gert had een goed weekend. Hij werd tweede in de klasse Z (Nederlands 2 sterren) in het Belgische Nokere met Coral Estate Bounty. Hij reed een goede dressuurproef -47,8, wat goed was voor een vierde plaats. Het springparcours ging foutloos en ook de cross leverde geen problemen op. Gert en Bounty hadden zelfs de tweede snelste tijd. De tweede prijs was een evelop met inhoud en een hogedrukreiniger. Altijd handig.

Sanne de Jong ging mee en werd zesde met haar nieuwe aanwinst O’prospect. Haar andere paard Melvin wilde een keer de andere kant op, maar verder liep hij ook een fijne cross. Het was weer een leerzaam weekend. Jantien bedankt voor de foto’s!

nokerespr

Sanne met haar twee paarden, helemaal blij

nokere1

De prachtige vijver bij het kasteel van Nokere, een mooie waterinsprong

nokere2

nokere3

nokere4

Goed zo Bounty!

nokere5