De wereldbeker van Malmo

Alice is met een zeer goed gevoel uit het Zweedse Malmo gekomen. Coral Estate Mitok maakte daar zijn 3* debuut. De dressuur ging goed, een paar kleine foutjes met als resultaat 49 strafpunten en een 13e plaats van de 51 deelnemers.

Er stond een zware en lastige cross. Vele ervaren combinaties kregen problemen. In de middag begon het te regenen. Toen Alice moest kwam het met bakken naar beneden. In het totaal viel er zaterdag 65 mm water……….Alice nam twee lange wegen. Zowel bij hindernis 5 als bij hindernis 11, de punten. Mitok liep een foutloze cross en gaf Alice een goed gevoel. Hij heeft veel geleerd en vertrouwen opgedaan want overal hadden we een goede sprong.

Zondag was hij fit tijdens de keuring en bij het springen kregen we een balk op steilsprong hindernis 5. Hierdoor kwamen we op een keurige 18e plaats terecht.

Alice ging zondagavond met het vliegtuig terug zodat ze maandag op tijd was om in Ermelo te rijden. Haar vader en Annemiek Wieken reden de vrachtwagen terug, waarvoor dank! Mariella Vogelaar ging mee om te helpen en Leida was ook gezellig mee. Oma Lozeman paste op Jantien en Amber regelde thuis de stal.

De wedstrijd was aan zee en aan de rand van de stad, heel bijzonder!

malmo1

Leida verveelde zich niet, er was genoeg te doen.

malmo2

Vrijdagavond even een pizza eten. Mariella en pa, op de achtergrond de haven en hindernis nr 5

malmo9

De drie stoelen, hindernis 9 abc was lastig. Mitok deed dat super.

malmo3

malmo4

11 a en b, de punten

malmo6

Merel Blom goed over 18 b met haar X Pools Valentino

malmo5

Losrijden, veel regen…….

malmo7

Zaterdagavond, de stallen helemaal blank………

malmo8