Peter Parker tweede in Helvoirt!

Afgelopen weekend reden Gert en Alice in Helvoirt. Vrijdag was de veterinaire keuring en al een gedeelte van de dressuur. Alice reed een fijne proef in de CIC* met de volbloed Peter Parker. In Renswoude was de score -48 en volgens Alice haar gevoel ging hij nu beter. De jury vond dat ook en de proef werd beloond met -43,1 wat goed was voor een 1e plaats op vrijdag! Alice was megatrots op Peter Parker.

Gert kwam zaterdagmorgen met onze trouwe hulp Alberdina en onze meiden Leida en Jantien. Gert reed met Coral Estate Bounty in de CIC** een goede proef. -53.3 wat goed was voor een 13e plaats in de tussenstand. Er reden 49 combinaties mee. Er stond een stevig parcours zaterdagmiddag voor de CIC**. Bounty verlaagde 5 a en b en de laatste balk viel eraf. Dat was erg jammer.
Zondag was de cross en Bounty liep goed totdat hij langs de hindernis in het water ging. Helaas, dat kostte 20 strafpunten.

Peter Parker sprong foutloos, het 1* parcours was een heel stuk makkelijker dan het 2* parcours. Madeleine Brugman reed met haar geweldige Sundancer -38,4 in dressuur en had hiermee de leiding. Ze maakte verder geen fouten en won de wedstrijd. Gefeliciteerd!

Peter Parker stond tweede in het tussenklassement van de maar liefst 90 deelnemers. Hij liep een fijne cross en was drie seconden te langzaam. Hiermee bleef hij op de tweede plaats!

Voor de foto’s danken we Arie de Vroet van www.evenementenfoto.com, Neeltje, Sandra van www.buitengewoonfotografie.nl , Eveline en Joanne.

Joanne ging met Alice en de paarden mee, de stallen waren perfect.

a7joannesite

Peter Parker tijdens het springen

1ahelv

En de volgende dag het water in……….

a1ozziesite

a2ozziesite

De laatste combinatie, de treinwagons

a3ozziesite

De uithoudingsproef ging verder op een stalen ros………

a6fietssite

Coral Estate Bounty snel en schuin door de combinatie

a1bountysite

a2bountysite

Poging twee ging prima, de smalle in het water

a3bountysite