Vilart back home

Dinsdagavond kwam de familie Bschorer uit Zuid Duitsland logeren. Hun zijn de nieuwe eigenaren van Vilart. Vilart werd begin maart via de eventingpaarden sale in Duitsland verkocht. De 15 jarige Niklas Bschorer is zijn nieuwe ruiter. Hij heeft heel veel plezier van Vilart.

Het was erg leuk om de familie Bschorer te ontmoeten. Niklas gaat naar een Engelse school voor een jaar. Vilart wordt bij toptrainer Christopher Bartle op het Yorkshire riding centre gestald en Niklas gaat daar ook wonen. Zo kan hij school en paardrijden mooi combineren. Woensdagmiddag werd de reis voortgezet naar Engeland. Biddinghuizen was een ideale tussenstop, anders was de reis wel erg lang.

 Inmiddels zijn ze goed aangekomen en wij wensen hun beiden veel plezier en een leerzame tijd.

Niklas en zijn ouders

vilart

vilartactie