Geweldige cross in Hattem

Vrijdagmiddag moesten Renske en Alice al naar Hattem om dressuur te rijden. Het NK pony’s sgw werd in Hattem verreden en daarbij B en L rubrieken voor paarden. Vanwege het drukke programma deden ze een groot gedeelte van de dressuur op vrijdag.
De 5 jarige Amarillo liep een fijne proef wat goed was voor een derde plaats. Alice reed ook Coral Estate Arriba. Zij kreeg twee punten minder en stond 6e. Renske en Coral Estate Ayo stonden achtste na dressuur. Tussendoor konden we mooi de cross lopen.

Zodoende hoefde we zaterdag pas om 12 uur weg, wat een luxe! Alle crossen, L, M, Z pony’s, L en B paarden waren erg mooi. Heel afwisselend met geweldige hindernissen. De cross was heerlijk om te rijden.

Alice reed niet heel hard want nadat er al 170 combinaties waren gestart was de bodem erg drassig aan het begin en het einde. Coral Estate Arriba won de 7e prijs. Amarillo werd elfde. Rense en Ayo gingen wel snel rond en wonnen hierdoor de 3e prijs.

Het Z pony kampioenschap werd gewonnen door Leontine de Bruin met Knock Out. Alice reed in 1994 Krimh, de vader van Knock Out in Hattem in de klasse Z paarden. 
M kampioen werd Larissa Hartkamp. Joanna Spliethof werd keurig derde. Een weigering in het springparcours kostte haar helaas het kampioenschap. Volgende keer beter!

De actie foto’s zijn gemaakt door Joanna Spliethof, waarvoor dank.

Vrijdagmiddag cross lopen, vlnr Manon, Carmen, Alice, Leida, Janiek, Joanne, Jikke, Renske en Nicole

ha2site

Voor de start, Alice op Amarillo en Renske op Coral Estate Ayo

ha1site

Renske en Ayo voor hindernis drie

ha3site

Uit het donkere bos

hatrensbosuit

Amarillo op weg naar de volgende

ha4site

Coral Estate Arriba voor hindernis drie

ha6site

ha7site

ha8site