Ons kent ons

Mede eigenaar van Equisport is Benny van de Maat en hem kennen we al jaren. Hij en zijn medewerkers zullen de nieuwe bodem, als de weergoden meewerken, binnen 14 dagen klaar hebben.

Gert kocht in 1985 de volbloed Madammeke van Benny. Benny reed zelf ook samengesteld en kocht volbloeds op de renbaan van Duindigt. Nadat Gert goed met Madammeke in Varsseveld had gereden kocht Martin Lips deze volbloed. Bij Martin werd hij Rutchen’s Honey genoemt. Later heeft de familie Kluinhaar nog veel plezier aan Madammeke beleefd.

Alice haar broer had ook een volbloed van Benny, dit was Quiet Caper. Henk Jan reed met dit paard een EK junioren. Het is wel grappig dat zowel Gert als Alice haar broer Henk Jan een paard van hem hebben gehad. Alice reed Quiet Caper in 1993 in Breda.

Benny heeft het bedrijf Equisport samen met Herman Crum uit Heteren. Ze zijn nu ongeveer 5 jaar bezig en de bodems liggen oa bij Jeanette Haazen, Jeroen Dubbeldam, Wout Jan vd Schans, Gert Jan Bruggink, Gert Jan van Olst en bij Gert Boonzaayer. Bij Alice haar broer ligt er sinds een paar weken ook 1 in de binnenbak.

Links Benny en rechts Herman

eig3

De taken zijn goed verdeeld……

eig1

eig2