Super crossen in Ysselsteyn

Gisteren werden de KNHS kampioenschappen sgw verreden in het Limburgse Ysselsteyn. Gerald Arts had leuke leerzame crossen gebouwd. Alice reed Peter Parker in de klasse Z. De laatse drie wedstrijden liep hij erg fijn dressuur. Renswoude 5e, Helvoirt en Varsseveld 2e. Thuis gaat hij ook zeer goed. Nadat Alice Renske zaterdag had geholpen reed ze Peter Parker. Hij was een beetje nerveus in de vrachtwagen. Bij het losrijden voelde hij soms al wat strak.

In de ring begon hij goed maar bij de middendraf ging hij in galop, achterwaarts ging slecht en de overgangen van galop naar draf lukte niet met deze sensibele volbloed. – 60 was het resultaat en een 19e plaats van de 26 deelnemers. Ach, dit kan gebeuren, hij is nog volop in opleiding. Alice bedacht zich later ook dat hij bij de vorige wedstrijden altijd op stal stond en daar al een nacht was. Al doende leert men.

Peter Parker sprong super en de cross ging geweldig. Makkelijk binnen de tijd en overal lekker soepel. Hiermee won Peter Parker de 6e prijs.

Renske Kroeze reed  met Violin een goede dressuurproef, -48,9 en een vierde plaats. Helaas werd hindernis 9 verlaagd van het springparcours. In de cross was Renske de allersnelste, 19 seconden binnen de tijd. Hiermee won Renske de derde prijs. Anouk van Gerven won de Z voor Vera Grevelink, gefeliciteerd meiden!

Renske, Violin en Berend Kroeze, vader van Renske en fokker van Violin. Hier alle drie nog in spanning voor wat komen gaat.

yss1

Peter Parker goed over de eend in het water

yss2

vlnr Patricia vd Minne, Alice, Math Tielemans, Edith Meuleman, Renske, Anouk en Vera

yss3