Uitje naar Boekelo op 16 oktober

Het jeugdteam van de Flevoruiters organiseert een uitje naar Boekelo op zaterdag 16 oktober. Ook niet leden van de Flevoruiters kunnen mee.

De Flevoruiters zijn met hun ponyclub gisteren in Kootwijk KNHS vereningingskampioen geworden, gefeliciteerd!

Hieronder meer info over het uitje en inschrijven kan via onderstaand mailadres. Ouders zijn ook van harte welkom!

 

Overdag genieten van mooie paardensport en aan het einde van de middag wordt deze dag bij de vrachtwagen van Alice afgesloten met een borrel. Tijdens deze ontmoeting is er een hapje en een drankje en de mogelijkheid om naast verder te praten met Alice ook Tim Lips te ontmoeten en met hem op de foto te gaan! Het plan is om op zaterdag 16 oktober te verzamelen bij de Flevomanege en gezamenlijk met een bus richting Boekelo te vertrekken. Indien er minder dan 50 mensen zich opgevenis het vervoer per bus niet mogelijk. De kosten van de bus komen op ongeveer € 10,- per persoon.

Als jeugdteam vinden wij dit een hele leuke manier om gezamenlijk op stap te gaan. Lijkt het jou ook leuk om mee te gaan? Wacht dus niet maar geef je snel op via een mail naar het jeugdteam van de Flevoruiters. Heb je vragen of opmerkingen? Bel dan even met Annemiek: 06-52306906 of Leon: 06-43695634.

Military-Boekelo 2010

Van 14 t/m 17 oktober vindt in Boekelo de jaarlijkse military week plaats, een week vol paardensport. Tijdens dit evenement doet onze eigen eventing amazone Alice Naber-Lozeman mee.

Op zaterdag 16 oktober, het hoogtepunt van de week, vindt de crosscountry plaats. Maar er is deze dag nog meer te doen dan alleen de cross, zoals Fashion Shows en Military Herfst-Fair. Een uitje voor het hele gezin dus. Wil je meer over dit grote, gezellige evenement te weten komen, surf dan naar de site van Military Boekelo.

Alice twee jaar geleden tijdens de ereronde met Coral Estate Tom Cruise II

bankje