Video opnames

Vandaag werden er de hele dag video opnames gemaakt voor de online cursus @bouthorses.tv

Brigitte Janssen had de regie strak in handen en alles liep op rolletjes. Er zijn veel verschillende items opgenomen. Alice deed met Coral Estate Mitok een rustige warming up en lenigheids, kracht en snelheidsoefeningen. Er werden wat in-uitjes gesprongen en er was een mooie cooling down. Dit was tevens een media training voor Mitok want volgende week in Boekelo zullen ook veel cameras staan…

Alice reed de drie jarige Colorado van de familie Vogelaar, daar zijn ook mooie beelden van.

Leida mocht ook rijden want veiligheid van kinderen was een item. Leida kreeg van Armando van Harry’s Horse een nieuwe bodyprotector. Jantien ook, maar zij wilde deze (nog)niet aan. Alice reed ook met een bodyprotector van Harry’s Horse en mocht deze houden. Armando, dank je wel!

Eric van Breda, medisch fysioloog begeleidde de dag en er werd ook een jaarplan gemaakt voor 2011.

Zaterdagavond 6 november zal Alice samen met Eric van Breda een clinic geven in Ermelo die aansluit op de cursus. Iedereen is welkom, het wordt een leerzame avond.

Cameraman Erik, Brigitte, Eric en Renske die Colorado uitstapt

b2si

Leida showt haar nieuwe bodyprotector

b1si

En springen maar…..

b4si