Helaas geen sgw Bathmen dit jaar

De laatste sgw van het seizoen gaat helaas niet door. Vorige week werd deze leuke wedstrijd afgelast ivm het slechte weer.
Dit weekend zou Bathmen plaats vinden als de bodem ok zou zijn. Helaas heeft het deze week teveel geregend en is het dus definitief afgelast. Voor de organisatie is dit erg jammer, volgend jaar meer geluk!
Er zouden maar liefst 8 paarden van stal meedoen. Gert met Coral Estate Bounty, Renske met Sunny, Violin en Coral Estate Ayo, Alice zou Peter Parker, Amarillo en Coral Estate Arriba rijden. De Duitse Anna Fleiser, die bij ons op stal staat,  wilde ook graag nog een cross rijden met haar Barbel. Ze kon in Varsseveld niet starten omdat Barbel een bult bij zijn singel had. Tijdens Barchem had haar 80 jarige oma een feestje. Helaas voor haar dit jaar geen cross meer.

De eindstand van de KNHS eventingcup is hiermee dus ook  bekend. Bathmen zou nog meetellen.

Vera Grevelink en haar Udiana winnen de cup met 5 resultaten en 90 punten. Alice is met Peter Parker tweede geworden met 87 punten uit 4 resultaten en Marloes de Jong wint de derde prijs met 82 punten en 5 resultaten.

Renske is met Violin 6e geworden en Gert 7e met Coral Estate Bounty. Volgende week zaterdag 20 november zullen de prijzen uitgereikt worden tijdens het jaarlijkse eventingfeest. Voor de tweede maal wordt dit in Amsterdam gehouden op de toplocatie bij de Hollandsche manege van de familie Valk.

Coral Estate Mitok twee jaar geleden tijdens het KNHS kampioenschap klasse Z in Bathmen.

aabath15