Nieuwe stagaires

Er zijn twee nieuwe stagaires bij Gert en Alice. Sylvani van Eck is er op maandag en dinsdag. Ze heeft haar 4 jarige MBO paardenhouderij-management afgesloten. Ze heeft oa stage gelopen bij de Academy Bartels en bij de Radstake.

Ze zit in het eerste jaar de 4 jarige HBO Docenten opleiding aan de Stoas in Dronten. Sylvani is 20 jaar en komt uit Beverwijk. Nu woont ze op de campus in Dronten. Ze zal tot eind januari stage lopen. Samen met Alice heeft ze besloten om als opdracht een handboek te maken voor stagaires. We zijn beniewd.

De 16 jarige Jasmin Romkes uit Almere zit in het eerste jaar van de MBO opleiding aan het Groenhorst College in Almere. Jasmin zal 300 uur stage lopen. Ze kan met onze vaste medewerkster Amber, die ook in Almere woont, meerijden. Dus dat is ideaal.

We wensen beiden meiden een leerzame periode en veel plezier.

Links Sylvani, rechts Jasmin en in het midden de 4 jarige Belmondo.

sylJasmin