Recreatie/sgw paard te koop

Joe, het Engelse paard van lesklant Ellen Hoogvliet, is te koop. Ellen heeft hem voor de jacht gekocht maar

daar is Joe helaas niet geschikt voor. Joe vindt het niet leuk met veel paarden en wil graag voorop lopen.

Hij springt in het terrein alles en is nergens bang voor. Langs de weg is hij ook superbraaf. Joe staat hier nu drie weken in training. Hij springt een parcoursje en loopt netjes aan de teugel. Dominique, onze 16 jarige zondaghulp, heeft er ook heerlijk mee gereden.

Ellen heeft Joe in mei van dit jaar zelf in Engeland gekocht. Ze heeft hem de hele zomer heerlijk thuis gereden en in het bos. Helaas ging het in de jachten niet goed, vandaar dat Ellen nu een ander baasje voor deze 8 jarige ruin van 1.60 zoekt.  Hij is lief op stal en gemakkelijk in de omgang. De vraagprijs is 8.500 euro. Voor meer info bel Alice: 06 10 512 787

joesite

joesite2

joesite3