Seizoen 2010

Aan het einde van het seizoen is het altijd leuk en goed om even terug te blikken. Natuurlijk kijken we ook alweer vooruit naar volgend jaar!

Alice reed dit jaar 39 crossen, 1 minder dan vorig jaar. Ze kwam 39 keer aan de finish en is dit jaar niet gevallen. Ze reed 33 keer foutloos. Alice stond 19 x in de top 5 na dressuur. Ze stond 26 keer in de top tien van de totaal uitslag.

 Coral Estate Bounty heeft de meeste crossen gelopen. Gert  reed er 10 met hem en kwam 7 x foutloos aan de finish. In Vlietland reed hij het alternatief verkeerd. In Hunxe en Helvoirt, beiden CIC**, kregen ze een langsloper. Bounty liep zes CIC** en vier Z wedstrijden. De laatste won hij in Barchem en in Varsseveld, CIC** werden ze 7e.

Peter Parker van Yvonne Koornstra en Ramon van Reine liep 9 wedstrijden. Hij won zijn beiden M wedstrijden in Markelo en Oud Karspel. Daarna heeft hij nog 4 CIC* gelopen en 3 Z wedstrijden. In Hunxe had hij een langsloper en in Varsseveld pakte hij aan het einde de punt niet aan. Verder liep hij alles super foutloos. Hij is klaar om volgend jaar ** te lopen.

Coral Estate Mitok heeft 8 wedstrijden gelopen. Hij had wat startproblemen bij zijn eerste wedstrijd in Waregem, maar liep daarna alles foutloos. Hij haalde via Dijon (3e prijs), Malmo en Schenefeld zijn kwalificaties voor Boekelo. In Boekelo kreeg hij een stop boven op de bult, nr 22c. De volgende dag liep hij een foutloos springparcours wat Alice een zeer goed gevoel gaf. Hij is erg fit en gezond. Deze winter zullen er wat indoor springwedstrijden op het programma staan. We hebben zin aan volgend seizoen.

Coral Estate Pepper liep goed in Chaam, Dijon en Hunxe. Helaas kreeg hij toen een lichte blessure. Nu gaat het weer prima met hem. Volgend jaar zoeken we een junior voor hem die veel van dit fijne ervaren paard kan leren.

Coral Estate Whizzard liep 7 wedstrijden. Markelo, klasse L, 3e. Daarna in alle M wedstrijden vooraan erbij. Bij zijn eerste CCI* in Renswoude werd hij 15e. Hij is verkocht naar Japan.

De 5 jarige paarden, Coral Estate Alert, Coral Estate Arriba en Amarillo hebben een aantal L wedstrijden gelopen. Ook hun hebben veel geleerd dit jaar. Renske Kroeze reed twee L crossen met Coral Estate Ayo.

Via deze weg willen we nogmaals iedereen bedanken die het mogelijk maken dat Gert & Alice zoveel wedstrijden kunnen rijden.

Onze trouwe sponsoren, Coral Estate, ACSI, Cavalor, Anky en de Country Mill. En natuurlijk de eigenaren Yvonne Koornstra en Ramon van Reine.

Opperstalmeester pa Naber, ma Naber, pa en ma Lozeman, trouwe wedstrijdhulp Alberdina, Amber Vellema die op stal de boel draaiende houdt, Marcia, Renske en alle “losse” stagaires en iedereen die we vergeten zijn.

Peter Parker op weg naar de tweede prijs in Helvoirt, CIC*

a2ozziesite

Coral Estate Bounty foutloos in Compiegne, CCI**

aaaabount