Top Eventingfeest in Amsterdam

Afgelopen zaterdagavond was het jaarlijkse eventingfeest. Dit feest is ieder jaar aan het einde van het seizoen. Er worden enkele jaarprijzen uitgereikt.

Voor de tweede maal was het in de prachtige Hollandsche Manege in Amsterdam. Het is erg leuk om iedereen netjes gekleed in een andere setting te zien dan op een wedstrijd. Degene die er niet zijn geweest hebben echt iets gemist!

De sgw van Barchem won de prijs voor de wedstrijd van het jaar! Gefeliciteerd en ga zo door.

Gert kwam vanuit Utrecht, hij was bij de bestuurdersdag geweest. Alberdina, Renske en Alice gingen eerst even bij Marcia eten. Marcia heeft een jaar bij ons gewerkt, ze studeert en woont nu in Amsterdam. Het was erg leuk om te zien waar zij nu woont en ze had heerlijk gekookt.

Wij bleven in Amsterdam slapen en hebben de volgende dag toeristisch gedaan met Hans en Jenny.

Medewerkster Amber dank je wel voor het runnen van de stal en opa en oma Naber bedankt voor de logeerpartij van Leida en Jantien.

Gastheer Justus Valk, rechts en Derrick Mekkering

e5site

Vlnr Marlou Cramer, Sanne de Jong, Sophia Sleeman en Nicole Eggens. Deze meiden hebben allemaal, behalve Sophia, dit jaar meegewerkt op stal.

e1site

Nog meer trouwe medewerkers, Marcia en Nina

e3site

Jenny van Rijsewijk, schoonzus Yolanda Stolk en Alberdina Buiskool

e6site

Gaby Dekkers won de 8e prijs in de eventingcup

e7site

Renske Kroeze werd 6e, even de prijzen in de auto brengen. Gert won de 7e prijs en Alice de tweede. Op de achtergrond de woningen van de buren van de manege. Er wordt dus paardgereden in de “achtertuin” van die mensen. Heel bijzonder.

e4site

Vera Grevelink won de eventingcup, Alice tweede en de derde prijs was voor Marloes de Jong.

e2site

De volgende dag gezellig wandelen en bijkletsen in Amsterdam met Hans en Jenny.

henjsite