Bikkelen in de sneeuw

Het is, zoals overal in Nederland, koud in Biddinghuizen. Gelukkig kunnen we fijn doorwerken dankzij de overdekte traininsmolen en de binnenbak.

Bij de aanleg van de nieuwe eb en vloed bodem op het buitenterrein is er een hydrofoor geplaatst. Deze zorgt ervoor dat de pomp steeds op druk blijft. De pomp hadden we al jaren, want die gebruiken we voor het beregenen van de weilanden. Het erf kan afgespoten worden en de binnenbak wordt op deze manier nat gemaakt.

Om alles netjes te beschermen is er een tuinhuisje aangeschaft. Alleen nu nog tijd vinden om het op te zetten……..Gert en onze klusjesman Cor hadden al weken geleden 2 december gepland. Beiden moesten een dag vrij van hun werk.  Alleen nu lag er veel sneeuw en was er een ijskoude wind. Daar konden de bikkels Cor en Gert tegen, na een dag hard werken is het resulaat  geweldig.

Oktober 2010

hidr

2 december, -8 graden, sneeuw en koude wind,  goed bezig Cor en Gert!

tuin1

tuin2

tuin3

Keurig en lekker warm voor alle apparatuur, uit de wind en sneeuw

tuin5

Alles bedekt onder een laag sneeuw…….de Cavalli zijn binnen…….

tuin4