De Rabotrainingen zijn begonnen

De Rabotrainingen, die Alice al jaren geeft, zijn deze week begonnen. Zes van de zeven talenten kwamen tijdens de vorst en sneeuw naar Biddinghuizen.

De talenten krijgen negen winter/voorjaar trainingen aangeboden door de Rabobank. In september zijn de talenten tijdens de selectiedagen geselecteerd. Van Alice krijgen ze dressuurles, springles en terreintraining. Begin maart zal er een conditietraining zijn.

Alice vindt het erg leuk om deze jonge gemotiveerde mensen te helpen.

De 14 jarige Emma Laarkamp uit Zuidschermer nam vorig jaar ook deel aan de trainingen. Sinds kort heeft ze de beschikking over de 15 jarige ervaren vos Marengo. Dit paard heeft op hoog niveau gelopen met Madeleine Brugman. Het is een zeer goede ontwikkeling dat ervaren paarden bij jonge talentvolle amazones/ruiters komen.

Foto: Martin de Haan

emmamarengo