Even wennen weer binnen

Gisteren reed Alice haar eerste indoorspringwedstrijd. Na het sgw seizoen hebben de wedstrijdpaarden het even wat rustiger gehad. De komende tijd staan er wat springwedstrijden op het programma om lekker in het ritme te blijven.

Het was even wennen om weer binnen te springen. Gelukkig is er in Nijkerk veel ruimte. Er zijn altijd veel bekenden omdat Alice daar tot haar 26e heeft gewoond, dus dat is super gezellig. Peter Parker liep fijn in de klasse L. Hij kreeg een fout op hindernis 4a. As vrijdag mag hij in Kampen zijn M debuut maken.

Coral Estate Mitok vond het ook weer erg leuk dat hij meemocht. In Boekelo liep hij zijn laatste parcours. Alice startte hem in de klasse M. Hij oversprong zichzelf soms en deed alsof hij nog nooit binnen had gesprongen. Op hindernis 9a, een stijlsprong langs de kant, kreeg hij een fout.

Er waren meerdere eventingruiters zoals Ellen Kloos, Bobby Barry en Florinoor Hoogland. Alice haar  66 jarige vader won met zijn Wynona een 7e prijs in het L springen. Hij reed keuring foutloos. Goed bezig!

Onze zaterdaghulp Leonie ging mee om te helpen. Coral Estate Mitok was fit

leonieMitok