Oude bekende terug op stal

Het is altijd leuk om “oude” wedstrijdpaarden weer op stal te krijgen. Deze maand logeert First bij ons. Gert en Alice kochten First eind 1998 in Nieuw Zeeland. Het was bijna het eerste paard wat ze op een kleine wedstrijd in de middle of nowhere tegenkwamen. Vandaar de naam First.
 De toemalige sponsor van Alice kocht toen ook Clark Kent. Ici Beau, nu nog steeds actief met Jisca Ros, Millford Sound (de moeder van ZigZag) en Timothy kwamen met dezelfde vlucht naar Nederland. Begin 1999 waren ze alle vijf in Biddinghuizen.

First heeft geen voortanden, vandaar zijn bijnaam Toothless. Deze had hij in Nieuw Zeeland al en wij noemden hem altijd Toetie op stal.

Alice heeft fijn 2* gereden met First, maar had niet het idee dat het een 3* paard was. Eind 2002 is hij verkocht naar Rosanne Regtien die er nog een EK voor de junioren mee heeft gereden.

Via Alice kwam hij daarna bij zijn huidige eigenaresse Vanessa Gosselink. Vanessa heeft er wat L sgw mee gereden en heeft nog steeds veel plezier van Toetie. Vanessa en haar man Harry zijn nu fijn in een warm land van de zon aan het genieten. Toetie is in goede handen en geniet van de sneeuw.

De nu 19 jarige First, alias Toetie, in de sneeuw

licttoet

Alice met First,  2002  CIC** Waregem

toetiesite