Indoor Dronten

Gisteren en vrijdagmiddag/avond hebben Alice en Renske in Dronten gesprongen. Vrijdag reed Renske L met Coral Estate Ayo en haar Violin. Beiden paarden liepen dubbel foutloos. In de klasse M sprong Violin een balk.

Sunny Girl liep met Renske M en Z. Beiden parcoursen kreeg ze een fout.

Alice reed Peter Parker. Hij vond het M parcours heel spannend en sprong een keer dwars door een hindernis. Daarna was hij wakker en deed goed zijn best. Het tweede parcours ging een stuk beter en liep hij foutloos.

Als laatste reed Alice met Coral Estate Mitok in de klasse Z. Ook hij vond de reclame over de witte doeken aan de kant eng en was daardoor niet bij zijn werk. Drie balken vielen naar beneden. Vorige week super nul en nu drie eraf, paarden zijn geen machines! Gelukkig kon Mitok nog een rondje lopen, dat ging een stuk beter. We blijven oefenen.

Zaterdag mochten alle jonge paarden mee voor de BB en daarna de B. Renske reed Belmondo, Breezer en Bacardi. Ze deden het goed. Alice reed met Alert en Amarillo. Ook deze paarden liepen fijn en leren erg veel van rondjes ergens anders springen.
 Renske ging zaterdagmiddag naar Papendal voor een bijeenkomst van de Rabobanktalenten. Dit was erg leuk.

Gert was vrijdag, zaterdag en zondag in Londen voor een congres. Dit was op de locatie waar de Olympische spelen zijn. Foto”s volgen nog. Al met al een lekker bezet weekend.