Parcoursjes rijden

Vrijdagavond en zaterdag hebben Renske en Alice parcoursen gereden. Amarillo, Coral Estate Ayo en Coral Estate Alert mochten vrijdagavond mee naar Putten. Renske reed keurig foutloos met Coral Estate Ayo in de B. In de barrage kregen ze een fout. Ze kreeg hoge steilpunten.

Amarillo vond het spannend en moet vaak kleine indoorparcoursen lopen. Het is toch anders dan een oefenparcours. Hij sprong twee balken maar gaf Alice wel een goed gevoel. Coral Estate Alert liep foutloos. Er waren bijna honderd deelnemers dus we waren laat thuis. Maar dat hoort erbij.

Zaterdag gingen we naar Wezep. Renske reed haar Violin in de klasse L. Ze sprong een balk. Coral Estate Ayo maakte zijn L debuut en deed dat goed. 8a werd verlaagd.

Alice reed Coral Estate Peter Parker voor de eerste keer in de M. 4b en 9c werden verlaagd, hij moet nog even aan de hoogte wennen, maar dat komt goed!

Coral Estate Mitok mocht een rondje M en Z lopen. Hij was erg fris en lastig met andere paarden bij het losrijden, gelukkig ben je in de ring alleen. In de klasse Z had hij een balk op steilsprong nummer 6.
Renske reed met haar Sunny Girl ook M en Z. Sunny verlaagde 9c in de klasse Z.

Gert reed met Coral Estate Bounty ook in de klasse Z, 9c werd verlaagd. We gaan dus driesprongen oefenen!

Leonie (midden), onze zaterdaghulp, ging weer mee en Eveline Koornstra (rechts) en haar moeder kwamen hun Peter Parker supporteren.

we2

Leida en Jantien vermaakte zich wel in de living.

we1