Topfit en Anemone beste bedrijven!

Topfit Lelystad, de sportschool waar Alice al sinds 2004 traint is afgelopen zaterdag tijdens het jaarlijkse gala gekozen tot beste bedrijf van Lelystad. Fysiotherapeut Harry Gosselink, die Alice na haar zwangerschappen weer in vorm kreeg, is als mede eigenaar natuurlijk erg trots.

Alice is blij en trots op haar subsponsor want ze mag al jaren van Harry zijn diensten en de faciliteiten van de sportschool gebruik maken.

De vernieuwde website kunt u over een paar dagen hier bezoeken: www.topfit-lelystad.nl

Bij onderstaande link een verslag van de verkiezingen:

http://www.destentor.nl/regio/flevoland/7936073/BKL-trofee-voor-Topfit-Lelystad.ece

In Scherpenzeel was het vorige week ook feest want Anemone horsetrucks werd door de kamer van koophandel gekozen tot beste onderneming van Nederland in 2010. Wij zijn er trots op dat we in een Anemone vrachtwagen rijden. Bert en Stefan van Kooten uit Scherpenzeel van harte gefeliciteerd en ga zo door!

Het is erg leuk om met zulke topbedrijven samen te werken.

anemonesite