Jumping Indoor Nijkerk

Al jaren is JIN, alias de meerdaagse, een begrip in Nijkerk bij de Neuderuiters. Van woensdag t/m zaterdag worden er springrubrieken verreden met finales op zaterdagavond.

Alice, Gert en Renske hebben gestart. Totaal gingen er elf paarden mee. Renske kwam met haar Violin in de M finale door vier goede foutloze ronden. Renske had zaterdagavond iets anders waardoor ze de finale niet kon rijden.

Peter Parker vond het M parcours met alle entourage doodeng en sprong hindernis 2 en 3 eraf. 7a viel ook. Het tweede parcours ging gelukkig een stuk beter en was hij foutloos. Al doende leert men.

Coral Estate Mitok liep een foutloos Z parcours op zaterdagochtend. Coral Estate Bounty en Alice reden voor het eerst gelijk Z, hij gaf Alice een goed gevoel. Helaas werden hindernis 3 en 5b verlaagd. Maar het komt goed met Alice en Bounty! Renske startte met haar Sunny Girl ook gelijk Z. Hindernis 1 en 5b werden verlaagd. Renske had nog nooit zo’n hoog parcours gereden. Dus dat was nuttig voor haar. We reden maar 1 parcours en waren dus weer lekker vroeg thuis. Er was thuis nog genoeg te doen.

Gert is met een jong paard begonnen. Onze vijfjarige Breezer, de Roven x Randel Z ontwikkeld zich super. Omdat er al 25 “Breezers” bestaan heeft Gert een andere naam voor hem verzonnen: Bob the Builder!

Bob the Builder vond het ook spannend en ging snel rond met zijn lange benen in de BB op vrijdagochtend. Renkse reed Bacardi en Belmondo keurig rond. Alice startte Coral Estate Alert en Amarillo, deze paarden sprongen fijn. Daarna liepen ze een B parcours.