Springen in Hulshorst

Zaterdag zijn er maar liefst elf paarden van stal mee geweest naar de indoorspringwedstrijd in Hulshorst.

Gert reed BB met Breezer, dat ging prima, een balkje was het resultaat. De grote 5 jarige Breezer is nog slap en slungelig en vind alles nog eng.

Renske reed Bacardi in de BB, deze bruine merrie van Nicasius moet  nog veel leren. Ideaal die BB rubrieken! Belmondo, de Padinus x Julio Marinier xx van familie Vogelaar ging super foutloos in de BB met Renske. In de klasse B liep ze weer twee maal nul wat goed was voor een 4e prijs.

Alice reed Coral Estate Alert BB en B, beiden keren een balk. Amarillo ging zowel in de B als in de BB foutloos. Hij doet het nu lekker ontspannen.

Hierna gingen deze vijf paarden weer naar huis en namen we daarna de volgende zes paarden mee.

Renske reed Coral Estate Ayo in de klasse L. Een balk op hindernis 3, een oxer. Haar eigen Violin en Sunny liepen ook fijn in de klasse M en Z.

Alice startte Peter Parker in de klasse M. Hij leert deze winter veel. Hij sprong goed dubbel foutloos en won daarmee de tweede prijs. Coral Estate Bounty sprong hindernis 1 in de klasse M naar beneden. In de Z ging het beter, foutloos en in de barrage een balk. Dit was goed voor een derde prijs.

Coral Estate Mitok was weer kijkerig naar de vreemde hekken. Hij stopte een keer op oxer nummer vijf. Daarna ging hij prima en na hindernis tien ging Alice nog een keer over hindernis vijf. Alice had een goed gevoel, hij kwam niet in de buurt van de balken.

Foto’s van de jonge paarden vorige week in Dronten gemaakt, met dan aan Wilma.

Belmondo

aadr2

Bacardi

aadr1

Amarillo

aadr3

Coral Estate Alert

aadr4